02 OKT 2022 Цял ден работилници и музика на открито. Маймунарника, парк Борисова Градина, София, България Начален час 10:00. Вход Свободен. TECHNIVERSE С поглед към технологии замобилност от
Цял ден работилниции музика на открито. 02 OKT 2022 TECHNI VERSE С поглед към технологии замобилност от Маймунарника, парк Борисова Градина, СофияНачален час 10:00. Вход Свободен. Маймунарника, парк Борисова Градина, СофияНачален час 10:00. Вход Свободен.
Сложност: 6/10

Деян Димитров

Владо Георгиев

120 минути

УСТРОЙСТВА

Подсигуряване на безжични мрежи със софтуер с отворен код

В тази изключително практическа и винаги актуална в наши дни работилница ще се запознаете със заплахите, които грозят… всяко wifi устройство. И най-вече домашните “сапунерки”, добити втора ръка от битака за пет лева, от които после очакваме и да разпръскват бърз интернет и да ни пазят от злодеи. Е, трудна работа за тия пари, но нещата няма да са твърде безнадеждни ако смените фирмения софтуер с такъв с отворен код, който да извади “най-доброто” от вашето wifi устройство. Не изключваме възможността по време на демонстрацията да бъде извършена и преднамерена атака срещу беззащитна безжична мрежа.

запиши се